Welkom

Rijlessen al vanaf  € 35,-              GRATIS PROEFLES                  pakketten vanaf € 625,-

 

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare rijschool in de regio Almere of 't Gooi? Hier ben je aan het juiste adres. Je kunt bij mij terecht voor autorijles schakel. Dit heb ik je te bieden:

  • We maken duidelijke afspraken met je. Hiervoor gebruiken we een lesovereenkomst en een leskaart waar je vorderingen op worden bijgehouden.
  • De theorielessen worden gegeven in een ruim theorielokaal met dezelfde apparatuur als bij het CBR.
  • 6 dagen in de week kun je rijden op bijna alle tijden.
  • De algemene voorwaarden zijn gebaseerd op de BOVAG voorwaarden.
  • Betaling van lespakketten kan in maximaal drie termijnen, zowel contant als per overschrijving.
  • Start met je rijopleiding vanaf 16,5 jaar! 

Doe een vrijblijvende proefles tegen een geringe vergoeding van € 20,-. Bij aanschaf van een starterspakket wordt dit bedrag in mindering gebracht op de pakketprijs. Bel voor een proefles of vraag er één aan via de website. Als je vragen hebt, neem dan contact op op het telefoonnummer 06 10 16 02 01 of mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Autorijschool Hans Mulder in Almere en omgeving.

 

 

  

Autorijschool Hans Mulder Almere:
Dotterbloempad 8, 1338TH, Almere-Buiten
tel: 036 8443633 / 06 10160201 e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.autorijschoolhansmulder.nl   is ook te vinden op    www.facebook.com

 

 
  


 

 

 
 


jlessen, rijles, autorijschool, rijschool mulder almere, autorijschool mulder almere, rijschool almere, autorijschoolalmere, rijschool, hansmulder, hans mulder, hans nulder, Rijles in Almere, Rijles in Dronten, Rijles in Hilversum, Rijles in Weesp, Rijles in Lelystad,Rijles in Eemnes, Rijles in het Gooi, Rijles in Huizen, Rijles in Bussum, Rijles in Naarden, Rijles in Blaricum, Almere, autorijles, CBR, Theoriecursussen, theorieles, Theoriecursus, autotheorie, aanbiedingen, 't Gooi, actie, aanbieding, verkeerstheorie, 2todrive, begeleid rijden, coachtodrive