Praktijk

Vanaf 16,5 jaar kun je starten met je rijopleiding bij Autorijschool Hans Mulder. Hoe? Dat is grotendeels aan jou. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld door middel van een lespakket. Jouw volledige rijopleiding wordt ingedeeld in overleg met jou. Eén of twee lessen per week, lessen van 60, 90 of 120 minuten? Alles is mogelijk.

Om te kunnen bepalen welk pakket het meest geschikt is voor jou, adviseren we je een proefles aan te vragen. Deze is geheel vrijblijvend! Na deze les kunnen we  overleggen welk pakket het beste bij je past om te kunnen slagen.

Wil je kennis maken met Autorijschool Hans Mulder? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of voor de aanvraag van een proefles.

 

 

Autorijschool Hans Mulder Almere:
Dotterbloempad 8, 1338TH, Almere-Buiten
tel: 036 8443633 / 06 10160201 e-mail:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.autorijschoolhansmulder.nl   is ook te vinden op    www.facebook.com

 

  

 

Autorijschool Hans Mulder

Mijn naam is Hans Mulder, geboren 1953, getrouwd en woon in Almere. Als zelfstandig rijschoolhouder rij ik in Almere en omstreken, hierbij moet je denken aan : Huizen,Blaricum, Laren , Eemnes Baarn, Bussem en Hilversum. Wij rijden hier omdat het CBR is gevestigd in Eemnes, waar vandaan ook de examens starten. Ik ben zelfstandig rijinstructeur,  dit houd in dat ik alle vrijheid heb om mijn eigen prijzen, doelstellingen en gedachten over de rijopleiding tot en met jou examen te hanteren. Ik heb mijn opleiding bij het VBOC gedaan en werk ook nog steeds met hen samen, wat het theorie gedeelte betreft.omdat zij als rijschool o,a de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld theorieles te geven onder leiding van een ervaren instructeur waar jij samen met 25 andere kandidaten de theorieopleiding volgt. Op deze manier is gebleken dat jou slagingspercentage voor het behalen van jou theorie-examen aanzienlijk hoger is dan als jij het alleen thuis leert.  Dit wil zeggen dat als jij je bij mij aanmeld voor jou rijopleiding, je het theoriegedeelte bij Het VBOC aflegt. Voor nadere informatie kun je mij mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .Of bel naar: 06-10.16.02.01 kijk ook eens op mijn website www.autorijschoolhansmulder.nl

 

 

Autorijschool Hans Mulder Almere:
Dotterbloempad 8, 1338TH, Almere-Buiten
tel: 036 8443633 / 06 10160201 e-mail:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.autorijschoolhansmulder.nl   is ook te vinden op    www.facebook.com  


 

 

 
 


jlessen, rijles, autorijschool, rijschool mulder almere, autorijschool mulder almere, rijschool almere, autorijschoolalmere, rijschool, hansmulder, hans mulder, hans nulder, Rijles in Almere, Rijles in Dronten, Rijles in Hilversum, Rijles in Weesp, Rijles in Lelystad,Rijles in Eemnes, Rijles in het Gooi, Rijles in Huizen, Rijles in Bussum, Rijles in Naarden, Rijles in Blaricum, Almere, autorijles, CBR, Theoriecursussen, theorieles, Theoriecursus, autotheorie, aanbiedingen, 't Gooi, actie, aanbieding, verkeerstheorie, 2todrive, begeleid rijden, coachtodrive