Machtiging CBR

Machtig Autorijschool Hans Mulder als jouw rijschool 

Voordat het praktijkexamen (of een TTT) kan worden aangevraagd, moet jij hiervoor eerst toestemming geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als wij als rijschool een praktijkexamen of toets voor je reserveren. Daarnaast zijn je adresgegevens automatisch beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR. Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD, jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. De machtiging blijft geldig tot je bent geslaagd. 

Let op! Het nummer van Autorijschool Hans Mulder is     6524F2. 

 

Mijn CBR

Om Autorijschool Hans Mulder te machtigen als jouw rijschool, doe je het volgende:

1. Ga naar mijn.cbr.nl en log in met je DigiD -gegevens; 
2. Vul dan het CBR- rijschoolnummer in, 6524F2 (Rijschoolnummer van  Autorijschool Hans Mulder), druk op ‘Selecteren’;
3. Controleer de huidige adresgegevens en pas zo nodig aan;
4. Ga akkoord met de voorwaarden en druk daarna op ‘Machtigen’;
5. Jij en Autorijschool Hans Mulder ontvangen een e-mail bevestiging van de machtiging.

Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan gratis aan op www.DigiD.nl.

 

Machtiging intrekken

Wil je de machtiging intrekken, volg dan stap 1 en druk dan op ‘Intrekken’. Dit kan alleen zolang de reservering van een toets of examen nog niet is vastgelegd. Kijk ook voor de voorwaarden op mijn.cbr.nl.

 

 

Autorijschool Hans Mulder Almere:
Dotterbloempad 8, 1338TH, Almere-Buiten
tel: 036 8443633 / 06 10160201 e-mail:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.autorijschoolhansmulder.nl   is ook te vinden op    www.facebook.com

 

 


jlessen, rijles, autorijschool, rijschool mulder almere, autorijschool mulder almere, rijschool almere, autorijschoolalmere, rijschool, hansmulder, hans mulder, hans nulder, Rijles in Almere, Rijles in Dronten, Rijles in Hilversum, Rijles in Weesp, Rijles in Lelystad,Rijles in Eemnes, Rijles in het Gooi, Rijles in Huizen, Rijles in Bussum, Rijles in Naarden, Rijles in Blaricum, Almere, autorijles, CBR, Theoriecursussen, theorieles, Theoriecursus, autotheorie, aanbiedingen, 't Gooi, actie, aanbieding, verkeerstheorie, 2todrive, begeleid rijden, coachtodrive