Autorijschool Hans Mulder

Mijn naam is Hans Mulder, geboren 1953, getrouwd en woon in Almere. 

Als zelfstandig rijschoolhouder was ik aangesloten als freelancer bij Verkeersschool VBOC.Daar heb ik een fijne tijd gehad, maar nu ben ik zelfstandig rijinstructeur . Dit houdt in dat ik alle vrijheid heb om mijn eigen prijzen, doelstellingen en gedachten over de rijopleiding tot en met jouw examen te hanteren.

Ik heb onder de vlag van Het VBOC  gereden omdat zij als rijschool de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld theorieles te geven onder leiding van een ervaren instructeur waar jij samen met 25 andere kandidaten de theorieopleiding kan volgen. Op deze manier is gebleken dat jouw slagingspercentage voor het behalen van jouw theorie-examen aanzienlijk hoger is dan als jij het alleen thuis leert.

Dit wil zeggen dat als jij je bij mij aanmeldt voor jou rijopleiding, je het theoriegedeelte bij Het VBOC aflegt.

Voor nadere informatie kun je mij mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 

Autorijschool Hans Mulder Almere:
Dotterbloempad 8, 1338TH, Almere-Buiten
tel: 036 8443633 / 06 10160201 e-mail:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.autorijschoolhansmulder.nl   is ook te vinden op    www.facebook.com

 

 


 


 

 

 
 


jlessen, rijles, autorijschool, rijschool mulder almere, autorijschool mulder almere, rijschool almere, autorijschoolalmere, rijschool, hansmulder, hans mulder, hans nulder, Rijles in Almere, Rijles in Dronten, Rijles in Hilversum, Rijles in Weesp, Rijles in Lelystad,Rijles in Eemnes, Rijles in het Gooi, Rijles in Huizen, Rijles in Bussum, Rijles in Naarden, Rijles in Blaricum, Almere, autorijles, CBR, Theoriecursussen, theorieles, Theoriecursus, autotheorie, aanbiedingen, 't Gooi, actie, aanbieding, verkeerstheorie, 2todrive, begeleid rijden, coachtodrive