Theoriecursus

Klassikale theoriecursus

Naast het volgen van praktijklessen, is de theorie voor het B-rijbewijs ook erg belangrijk. In de starterspakketten die Autorijschool Hans Mulder aanbiedt, zit altijd een theoriecursus. Vanwege de nauwe samenwerking met Verkeersschool VBOC, is de theoriecursus te volgen op hun locatie. Zij hebben de mogelijkheid om een theoriecursus te geven onder leiding van een ervaren instructeur waar jij samen met 25 andere kandidaten de theorieopleiding volgt. Op deze manier is gebleken dat jouw slagingspercentage voor het behalen van jouw theorie-examen aanzienlijk hoger is dan wanneer jij het alleen thuis leert. 

 

Lestijden van de cursus

  • Vrijdag: 18:30 - 22:00 uur
  • Zaterdag: 9:00 - 13:00 uur
  • Dinsdag: 18:30 - 22:00 uur

 

Aanmelden voor de theoriecursus

Meld je gemakkelijk online aan voor de theoriecursus via de site van Het VBOC door bij categorie: 'Autotheoriecursus' te kiezen en bij opmerking de startdatum. Hieronder vind je de data van de eerst volgende cursussen.

Let op! Pas na een bevestigingsemail is je aanmelding definitief.

 

Agenda theoriecursus

De eerste volgende cursus:
Op 31 januari 2014 start de volgende cursus met het examen op vrijdag 7 februari 2014 om 10:15 uur.

Daarna start de cursus op:
- Vrijdag 14 februari 2014 met het theorie-examen op donderdag 20 februari 2014 om 10:15 uur.

 

Privé-les

Voor kandidaten die moeite hebben met leren, bijvoorbeeld vanwege dyslexie, biedt Autorijschool Hans Mulder via Het VBOC ook privé-lessen aan voor de theorie. De docent plant samen met de kandidaat de lessen in. Wil je je hiervoor aanmelden, neem contact met mij op!